naaktfoto's
naaktfoto's voor wie?
naaktfoto gallery
huisregels
contact

naaktfoto overzicht
home
Wat is de prijs van een erotische, naaktfoto- of seksfoto reportage ?

Een erotische- of naaktfoto reportage voor 1 persoon is € 395,- en duurt ongeveer 3 uur. Inbegrepen is een DVD met 25 foto's naar eigen keuze ter waarde van € 275,- Al je foto's zijn op origineel groot formaat, in hoge resolutie en copyright vrij.

Een seksfoto reportage, waarbij we meer expliciete opnames maken is € 75,- extra.

Een erotische of naaktfoto reportage met 2 personen duurt ongeveer 4 uur. Hierbij worden jullie allebei èn apart èn samen gefotografeerd. De prijs is € 249,- p.p., inbegrepen is een DVD met 50 foto's naar keuze ter waarde van € 350,-. Deze opnames zijn op origineel formaat, in hoge resolutie en vrij van onze rechten. Extra fotobestanden bijbestellen is uiteraard mogelijk.

Een combinatie met een seksfotoreportage, waarbij meer expliciete beelden van jullie samen worden gemaakt, is natuurlijk ook mogelijk. De meerprijs hiervoor is € 75,-

Extra digitale fotobestanden bijbestellen is uiteraard mogelijk.

Aantal fotobestanden Prijs per fotobestand Voordeelpakketprijs
5
10
15
20
30
40
50
€ 20,-
€ 17,50
€ 15,-
€ 12,50
€ 10,-
€ 8,-
€ 7,-
€ 100,-
€ 175,-
€ 225,-
€ 250,-
€ 300,-
€ 320,-
€ 350,-

Voor een fotoreportage op locatie worden reiskosten gerekend plus kosten van een begeleider. Er moet vooraf duidelijk zijn dat we met toestemming van de eigenaar van de locatie aanwezig zijn en erotische- en/of naaktfoto's maken.

Deze fotoreportages zijn zonder extra kosten ook 's avonds en in het weekend te reserveren.

Eerst uitgebreider dan aan de telefoon kennis maken ? Natuurlijk kan dat !Onder het genot van een drankje naar keuze bespreken we je wensen en verwachtingen en kan je gelijk de studio zien.Voor dit gesprek van een half uur rekenen we € 35,-. Reserveer je vervolgens binnen 1 maand je fotoshoot, ontvang je dit bedrag retour.

Wat mag je van ons verwachten ? Een ontspannen sfeer, kwaliteit, volledige discretie en een super mooi, spannend, opwindend resultaat. Bij je gevarieerde intieme fotoreportage zitten altijd opnames in kleur, zwart wit en sepia.

© denaaktfoto.nl - naaktfoto prijzen