naaktfoto's
naaktfoto's voor wie
naaktfoto gallery
naaktfoto prijzen
contact

naaktfoto overzicht
home
Huisregels van denaaktfoto.nl

Denaaktfoto.nl, hierna te noemen fotograaf en u, hierna te noemen geportretteerde spreken af dat:

Fotograaf respecteert de wensen van geportretteerde.

Meegenomen accessoires zullen zoveel als mogelijk is in de beschikbare tijd worden gebruikt zodat een mooie gevarieerde fotoreportage ontstaat.

Fotograaf werkt met minimaal 2 achtergronden en levert opnames zowel in kleur als in zwart wit en sepia.

Uit de fotoreportage voor 1 persoon worden 25 opnames op origineel formaat, in hoge resolutie en vrij van onze rechten op DVD gezet of via de website wetransfer.com naar u verzonden. Uit de fotoreportage met 2 personen zijn dit 50 opnames.

Er op geen enkel moment sprake is of kan zijn van:

- Sexfoto’s met kinderen of dieren.

Bij reservering dient een aanbetaling van € 50,- te worden voldaan. Let op: de reservering is pas definitief wanneer deze aanbetaling door ons is ontvangen. Het restbedrag wordt op de dag van de reportage voorafgaand aan de fotoreportage contant betaald of is minimaal 1 dag voor aanvang van de fotografie bijgeschreven op onze bankrekening.

Bij annulering van de fotoreportage of bij verandering van de fotoreportage naar een andere datum, binnen 2 dagen voor de afgesproken datum, vervalt de aanbetaling aan de fotograaf.

De fotoreportages vinden plaats in de studio te Dordrecht of op een door u zelf te regelen locatie. Bij deze laatste moet duidelijk zijn dat er toestemming is van de betreffende eigenaar van de locatie voor het maken van erotische foto's. Bij een naaktfotoreportage op locatie is altijd een extra begeleider aanwezig t.b.v de fotograaf.

Fotograaf garandeert dat niets van het besprokene , noch enige van de foto opnames zonder uw specifieke toestemming openbaar zal worden gemaakt.

© denaaktfoto.nl - huisregels